Nordisk Film

Malou Reymanns kommende periodedrama hedder?

Nordisk Film Production og Nordisk Film Distribution har offentliggjort det historiske danske drama ‘Ustyrlig’. ‘Ustyrlig’ instrueres af Malou Reymann, som efter sin prisvindende og anmelderroste spillefilm ‘En Helt Almindelig Familie’ nu dykker ned i en fortælling om retfærdighed og håb, baseret på virkelige hændelser fra kvindehjemmet på Sprogø i 1930’erne. ‘Ustyrlig’ er skrevet af Malou Reymann og Sara Isabella Jønsson.

 

Et historisk drama om kvinderne på Sprogøs skæbner

Året er 1933, og samfundet har meget bestemte forventninger til, hvordan unge kvinder skal opføre sig. 17-årige Maren er vild og uregerlig, og hun bliver sendt på kvindeanstalten Sprogø for at blive tilpasset. Opholdet på Sprogø har den modsatte effekt på Maren, som får tændt en gnist i Sørine, der efter 6 år på anstalten ellers er blevet tilpasset tidens normer og anstaltens forventninger. Langsomt får de opbygget en fortrolighed og et venskab, der ender med at få konsekvenser for både Maren og Sørine. 

‘Ustyrlig’ er netop nu i fuld gang med optagelserne, hvor produktionen er på henholdsvis Vestsjælland og i København for de sidste optagelser. ‘Ustyrlig’ har biografpremiere den 30. marts 2023.