‘Mamma Mia! 2: here we go again’ officiel trailer og stillbilleder

Here we go again! den første trailer til ‘Mamma Mia! 2: Here We Go Again’ er ude, og wow jeg er parat. Jeg vidste slet ikke, at jeg havde brug for denne film, inden traileren udkom.

Filmen omhandler Donnas fortid, dengang hun mødte Bill, Sam og Harry i sin ungdom. Sophie er gravid, og Donnas veninder fortæller hende om, hvad der faktisk skete, da Donna ankom til Grækenland og mødte fyrene.

‘Mamma Mia! 2: Here We Go Again’ har mange af de kendte ansigter med fra den første film. Blandt andet Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep & Julie Walters. Der er ingen tvivl om, at dette cast nok skal få publikum til at grine. Der er også nye skuespillere med som Lily James, der spiller den yngre Donna. Hvorvidt hun faktisk ligner Meryl Streep kan diskuteres, men spændt er jeg på at se, hvordan hun fylder Meryl Streeps sko ud. Jeremy Irvine, der er mest kendt for sin rolle i ‘ War Horse’, spiller rollen som Sam, den yngre version af Pierce Brosnans karakter. Selv selveste Cher har en rolle i filmen som Donnas mor.

At dømme fra traileren skal filmen nok være fyldt med romantik, sang og latter. Selvom det er hele ti år siden, at den første film kom, føles det som i går, når man ser den nye trailer.

‘Mamma Mia! 2: Here We Go Again’ regnes med at få dansk premiere d. 19 juli 2018.

Universal har også offentliggjort stillbilleder fra filmen, der ses her:

Universal pictures

 

Universal Pictures

 

Universal Pictures

Universal Pictures

 

Universal Pictures

 

Universal Pictures

 

Universal Pictures

 

Universal Pictures