Michael Myers is back !

Siden jeg var en lille dreng, der har jeg altid været vild med slasher-film, hvilket måske også forklarer, hvorfor jeg er så underlig. Men, jeg er stadig fan af genren, og det er ligegyldigt om de hedder Jason, Freddy, Chucky, Leatherface, Norman Bates eller Michael Myers.

Og hvad angår den sidst nævnte, så er der en ny ‘Halloween’ film på vej. En nyhed som først ikke vakte den store glæde inde i mig, da filmserien for mig var død og begravet med Rob Zombies “remakes”. Men jeg må indrømme, at her på det seneste, der er jeg blevet lidt mere lun på projektet. Filmen ignorerer samtlige af efterfølgerne til den originale film (måske lige på nær 2’eren), hvilket betyder at Michael Myers’ søster, Laurie Strode er tilbage, og dermed Jamie Lee Curtis, der vender tilbage i rollen der gav hende et springbræt til Hollywood, og gjorde hende til en såkaldt “Scream Queen”.

Filmen bliver instrueret af David Gordon Green, der normalt er kendt for skægge film (på nær ‘Joe’ med Nicolas Cage), og produceren er John Carpenter (instruktøren af den første film) og Jason Blum, der efterhånden kun lever af at spytte gyserfilm ud. Men den interessante nyhed, for jer som er hardcore Halloween fans, er at i løbet af de næste par uger, så har Blum lovet at vi vil få den første trailer til filmen. Så nu er jeg personlig spændt på, om jeg bider fast på krogen og lader mine forventninger stige.

Vi her på filmpuls skal hvert fald nok sørger for, at vi få traileren op, når den udkommer. ‘Halloween Returns’ som filmen hedder, får premiere d. 19 oktober.

Billede copyright: Anchor Bay, Blumhouse Productions og Miramax