oscar
Copyright: Oscars

Næste års Oscar kan meget vel også blive uden vært

Mange troede på at dette års Oscar-show ville blive lidt at en katastrofe siden der ingen vært var. Oprindelig var Kevin Hart sat på opgaven, men nogle gamle beskeder fra hans Twitter-konto gjorde at manden blev sat af. Og siden ingen ville tage værtsrollen, som mange mente tilhørte Hart, ja så fik vi altså et show uden en sjov mand eller kvinde til at sætte festlighederne i gang. Men det viste sig hurtigt, at det faktisk gik ganske okay uden.

Ja, faktisk så havde kanalen ABC (som sender og ejer rettighederne tik Oscar-showet) en stigning af tv-seere til sammenligning med det katastrofale antal fra sidste år. Derfor så er kanalen heller ikke udelukkende overfor, at man måske også skal kører næste års show uden vært. Til The Hollywood Reporter der siger Karey Burke fra ABC om denne idé:

“We’re having those conversations with the Academy right now. We are extremely happy with how the show went. Odds are you’ll see us repeating what we consider to be a successful formula.”

Så kan vi jo spekulerer hvad “successful formula” mon er, men for denne skribent er der ingen tvivl om hvad hun mener. Men måske er tiden løbet fra showet omkring det at have en der starter løjerne med jokes og politiske såvel gossip-kommentarer. Der har været nogle ikoniske værter i gennem tiden, men der er ikke just et fedt job at have, selvom mange gerne vil ha’ det på cv’et. Personligt, så finder skribenten det ærgerligt, hvis man fortsætter uden vært. Men med de politiske bølger der i øjeblikket findes, så er dette måske fremtiden.

Kilde: THR – Copyright: ABC / Academy of Motion Picture Arts and Sciences