Filmpuls logo
Filmpuls logo

News round-up

Til dem der ikke ved det, så arbejder vi alle sammen frivilligt her på filmpuls, og det betyder at det nogen gange kan være svært at have tid til at få alle nyheder lagt op. Derfor kommer der her en hurtig gennemgang af de nyheder, som jeg synes glimter ved deres fraværd. Nogle af dem er lidt gamle, men de fleste burde højst være få dage gamle:

Instruktør forlader ‘Godzilla 2’

Gareth Edwards har officielt forladt efterfølgeren til ‘Godzilla’. For en gangs skyld lyder det dog ikke som om at det er pga. uoverensstemmelser med studiet. Det er simpelthen fordi Gareth Edwards hellere vil fokusere på mindre film, som han har gjort før. Hvilket også giver god mening da han pt. har travlt med at færdiggøre ‘Rogue One’, som nok kræver meget af ham. Gareth Edwards instruerede også den første ‘Godzilla’ fra 2014. Der er ingen forlydender om hvem der overtager, men med en premiere dato i 2019 er der stadig masser af tid.

De små spil overtager

‘Angry Birds’ er kun lige kommet ud, og ovenpå de meget positive anmeldelser og det endnu bedre box-office, er det ingen overraskelse at der kommer en masse nye film af samme genre.

Tetris

En Tetris-film har været udmeldt siden 2014, men har været i det man kalder development hell, og vi har derfor ikke hørt meget om den på det sidste. Men eftersigende er der en række amerikanske og kinesiske producere der stadig tror på filmen, og det seneste der er sagt om filmen er at det bliver en sci-fi thriller.

Fruit Ninja

Men det er også smartphone spillene der trykker sig ind, og nu skulle der eftersigende være en Fruit Ninja-film i produktion. Rettighederne skulle være opkøbt inden ‘Angry Birds’ kom ud, så der bliver åbenbart satset mere og mere på denne slags film.

Ingen af filmene har pt. hverken instruktør, manuskript eller premieredato.

Superhelte-nyheder

Det ville ikke være en nyhedsrunde uden et par nyheder om denne verden jo:

Micheal Keaton som skurk i Spider-Man

Micheal Keaton er ved at skrive under på at være med i ‘Spider-Man: Homecoming’. Det har hidtil ellers kun været rygter, og egentlig er det heller ikke officielt endnu, men det tyder kraftigt på at vi vil se den tidligere Batman/Birdman i den kommende film, der får premiere til juli næste år.

Wolverine-casting

2 castings er blevet officielle til den eftersigende sidste Wolverine-film med Hugh Jackman.
Patrick Stewart er skrevet på til endnu en gang at spille Professor Xavier. Hvad hans rolle mere præcist bliver i filmen ved man pt. ikke da hele filmen bliver holdt meget tæt.
Anden casting er ‘Fear The Walking Dead’ skuespilleren Elizabeth Rodriguez. Igen; hvem eller hvad hun helt nøjagtig skal spille er ukendt på nuværende tidspunkt.
‘Wolverine 3’ får premiere d. 2. marts 2017.

Fast8

Første billede af Charlize Theron i ‘Fast8’ er dukket op. I filmen skal hun spille den mystiske (Mystiske fordi vi intet ved om hendes karakter) Cipher. Sammen med hende vil vi bl.a. se Scott Eastwood, og selvfølgelig kommer hele holdet fra de andre film tilbage, hvilket også betyder Nathalie Emmanuel og Lucas Black.

fast8
© 2016 – Universal Pictures – IMDb.com

‘Fast8’ får premiere d. 13. april 2017.

No more Craig-Bond

Igen er det faktisk ikke 100% officielt, men det lyder som om Daniel Craig er fuldstændig færdig med Bond-filmene. Studiet har ikke udmeldt det selv, og nyheden kører derfor kun på rygter. Hvem der skulle overtage er også kun på rygte basis, men både Tom Hiddleston og Idris Elba er blevet nævnt.

Guldpalmen er uddelt i Cannes

Og den eftertragtede guldpalme gik til den 79-årige instruktør Ken Loach der havde lavet ‘I, Daniel Blake’. Dette var en stor overrskelse for mange da filmen ikke har ligget på nogle favorit-lister.

Nyt billede fra ‘Baywatch’

baywatch
empireonline.com

 

Trailer til Emma Watson filmen ‘The Colony’

Josh Duhamel tilbage i Transformers: The Last Knight

Josh Duhamel, der spillede Lennox i de tre første Transformers film er tilbage i rollen, efter han glimtede med sit fraværd i Age of Extinction.