Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj Coster-Waldau får ‘en chance til’ i ny dansk Susanne Bier-film

Det er ti år siden, at Nikolaj Coster-Waldau sidst havde en hovedrolle i en dansk spillefilm. Men nu er han klar i Susanne Biers drama ‘En chance til’, som får premiere til efteråret 2014.

I ‘En chance til’ skal Nikolaj Coster-Waldau spille hovedrollen i et rystende og rørende drama om, hvor let vi mister grebet om retfærdighed, når vi konfronteres med det utænkelige….og vores liv, som vi kender det, hænger i en tynd tråd. Hvor langt er anstændige mennesker villige til at gå, når tragedie udvisker grænsen mellem ret og uret?

Nikolaj Coster-Waldau er for alvor slået igennem i USA med rollen som Ser Jamie ‘Kingsslayer’ Lannister i HBOs kæmpesucces ‘Game of Thrones’. Derudover har han også haft markante roller i gyseren ‘Mama’ og Tom Cruises sci-fi drama ‘Oblivion’. I 2014 kan vi desuden se ham i den mandlige hovedrolle i den amerikanske komedie ‘The Other Woman’, hvor han spiller overfor Cameron Diaz.

Succes med Susanne Bier

I ‘ En chance til’ teamer han op med Susanne Bier og manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen. Sidste gang Susanne Bier instruerede et dansk drama, indkasserede hun en Oscar. Det var for ‘Hævnen’ (2010). Hendes seneste film ‘Den skaldede frisør’ blev også en megasucces herhjemme, hvor den solgte næsten 650.000 biografbilletter. Hendes næste film i biograferne er ‘Serena’ med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper.

‘En chance til’ bliver en stjernebesat film med danske topnavne, som snart bliver offentliggjort. Vi skal nok holde jer opdaterede. Holdet går i gang med optagelserne den 18. november 2013 – 16. januaer 2014 på Sydfyn. ‘En chance til’ forventes at få biografpremiere til næste efterår.