James Bond 25
Copyright: Danjaq, LLC & MGM

Ny Bond film har standset dens produktion

Selvom man bruger nok så mange sikkerhedsforanstaltninger på en stor dyr Hollywood-produktion, ja så er det ikke altid at alt går efter planen, eller at ens filmstjerner ikke kommer til skade. For det er netop lige det der er sket på produktionen af den 25. Bond film, der endnu ikke har fået en titel. Om hvem er så den uheldige person? Jamen, det er intet mindre end hovedstjernen selv, Daniel Craig.

Filmholdet var på Jamaica, for at filme nogle af de sidste scener før produktionen flyttede til Pinewood Studios i England, da Craig faldt og slog sig under en scene, hvor han skulle løbe. Det er anklen den er galt med, og James Bond-stjernen blev fløjet til USA, hvor han har fået fortaget røntgenbilleder og andet for at se omfanget af skaden. Producerne har stoppet produktionen, indtil Craig vender klar og parat tilbage igen, men hvornår den tid bliver, ja det vides ikke. Man har kun udtrykt, at man håber at denne forsinkelse ikke varer lang tid.

 

At holde pause på en produktion i den størrelse, som en James Bond film er, ja det er ikke en billig affærer. På den anden side, så er Craig kendt som en fysisk aktiv skuespiller, og derfor kan situationer som disse ske. Det er heller ikke første gang at Craig har brækket noget på filmsettet. I den første stuntscene han lavede i ’Casino Royale’, der mistede han to tænder. I ’Quantum of Solace’ havde han noget muskelbelastning (og fik toppen af den ene finger skåret af), og i ’Spectre’ fik han en knæskade, der gjorde at produktionen stoppede i ugevis. Så ja, der er en hvis risiko for skader, når hopper, løber og laver andet gøjl i en agent-actionfilm.

Nu er den britiske superstjerne heller ikke nogen ung fyr længere, og med sine 51 år, så vil det nok tage lidt længere tid for ham at hele sammen igen. Premiere datoen for det nye James Bond eventyr hedder den 8. april næste år, men mon ikke datoen bliver rykket? Det ved vi meget mere om på et senere tidspunkt.

 

Copyright: MGM

 

More Stories
Danske Clara Rosager i ny film med Keira Knightley