Copyright: Warner Bros. Pictures

Ny episk trailer til ‘DUNE’!

Så er der endelig landet en ny trailer til den længe ventede film, ‘DUNE’. En stjernespækket fantasy-film, som er instrueret af  Denis Villeneuve, der indtil videre besidder et ret flot filmkatalog, han har nemlig siddet i instruktørstolen på filmene, ‘Prisoners’, ‘Arrival’, ‘Sicario’ og senest ‘Blade Runder 2049’!

‘DUNE’ er baseret på Frank Herberts bog, af samme navn, og følger Paul Atreides, en begavet, ung mand født til at opnå noget ganske særligt. For at sikre sin families og sit folks fremtid må han drage afsted på en rejse til universets farligste planet. Ondsindede kræfter kæmper om planetens mest dyrebare ressource – et middel, der kan åbne op for menneskehedens største potentiale. Kun de, der kan overvinde deres egen frygt, vil overleve.

I filmen finder vi en imponerende rolleliste, bestående af Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Zendaya, Javier Bardem, Josh Brolin, Dave Bautista og Stellan Skarsgård! ‘DUNE’ er skrevet af Denis Villeneuve og Jon Spaihts. Sidstnævnte har tidligere stået bag manuskriptet til ‘Prometheus’, ‘Doctor Strange’ og arbejder netop nu på serien ‘DUNE: The Sisterhood’, der udfolder sig i samme univers som filmen.

‘DUNE’ forventes at få premiere den 16 september 2021