Nye ‘Terminator 6: Dark Fate’ stillbilleder

28 år efter den seneste Terminator-film som James Cameron har været involveret i, er Terminator tilbage med James Cameron som styrmand. Hvad gør man, når man som producer  ikke har lavet de seneste Terminator-film og pludselig vender tilbage? man skrotter da bare de andre 3 terminator film og laver en fortsættelse til Terminator 2: dommedag i stedet for en fortsættelse til den seneste film. Det er eftersigende, hvad James Cameron har gjort, og han har det gamle hold med. Instruktøren denne gang er Tim Miller, og James Cameron er selv producer.

‘Terminator 6: Dark Fate’  handler om Dani, der bor i Mexico City i et arbejderkvarter. Hendes liv ændres pludselig, da hun bliver smidt ind i kampen mellem menneske og maskine.

I hovedrollen er Mackenzie Davis, kendt fra ‘That Awkward Moment’ og ‘The Martian’. Hun er ny i hele Terminator-universet. Derudover er Arnold Schwarzenegger tilbage i sin famøse rolle som The Terminator. Linda Hamilton er også tilbage, og hun har ikke været med i en Terminator film siden Terminator 2 for 28 år siden.

Filmen har dansk premiere d. 31 oktober 2019.

20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox