Filmpuls logo
Filmpuls logo

Official trailers til Resident Evil og Underworld

Underworld og Resident Evil serierne har begge været under meget blandet kritik igennem tiden. Alligevel er det blevet til henholdsvis 4 og 5 film i hver serie. Og nu kommer nummer 5 og 6 så til næste år. Og i denne anledning har vi nu fået de officielle trailers til filmene:

Underworld: Blood Wars

Det dybere plot i Underworld Blood Wars er ikke kendt (Det er selvfølgelig heller ikke sikkert der er et). Vi ved dog at filmen vil sætte vampyren Selene (Kate Beckinsale) op mod Lycan-klanen (Varulve) og hendes egen vampyr-klan der har forrådt hende. Alt imens skal hun passe på sin egen datter, der er en vampyr-varulv/vampyr krydsning (Jep, det tror jeg faktisk er den mest præcise forklaring).

Underworld: Blood Wars vil have bl.a. Kate Beckinsale og Theo James på rollelisten.

Underworld: Blood Wars har endnu ingen officiel premiere dato

Resident Evil: The Final Chapter

Umiddelbart efter begivenhederne i Resident Evil: Retribution, kæmper menneskeheden til det sidstte i Washington D.C. Som en af de eneste overlevende må Alice (Milla Jovovich) vende tilbage til, hvor mareridtet begyndte – Racoon City. I et kapløb med tiden vil Alice slå sig sammen med gamle venner, og en usandsynlig allieret i en kamp mod levende døde horder.

Resident Evil: The Final Chapter har udover Milla Jovovich også Ali Carter, Iain Glen og Shawn Roberts på rollelisten, der alle vender tilbage fra tidligere film.

Resident Evil: The Final Chapter har endnu ingen officiel premiere dato

Headerbilleder fra comingsoon.net