Foto Jesper Christensen

Optagelserne til ‘Kontra’ starter snart!

Landets førende instruktør inden for ungdomsserieformatet, Jonas Risvig, tager næste karriereskridt og skaber nu biograffilmen ‘Kontra’, som bliver hans første spillefilm. Jonas Risvig, der både skriver og instruerer ‘Kontra’ , har haft en kometkarriere som serieinstruktør siden han debuterede som 22-årig i 2015 og står bag anmelderroste seriesucceser som Salsa, Drenge, Grænser, Centrum og ZUSA

Med ‘Kontra’ tager han nu springet over til det store biograflærred med sit mest ambitiøse projekt til dato. Filmen, der starter optagelser 4. september i København, Nordsjælland og på Fyn. 

Jonas Risvig har hentet inspiration til ‘Kontra’ gennem workshops, research og samtaler med over 100 unge over det seneste år. Han er gået målrettet efter autenticitet og troværdighed i både situationer, relationer, adfærd og følelser blandt de unge, og derfor har han også castet unge talenter i alle roller.

Om ‘Kontra’

Outsiderne Fanny og Liljas største ønske er at blive populære på deres gymnasium. Det bliver starten på en tempofyldt rejse i jagten på en ny identitet, der kan åbne døre til både sex, fester og kærlighed. Men popularitet har en pris, og pigerne indser, at jo større en facade man gemmer sig bag, desto længere væk kommer man fra sig selv. 

‘Kontra’ har forventet dansk premiere 19. september næste år.