Hobbitten: femhæreslaget
Hobbitten: femhæreslaget

Plakaten til ‘Hobbitten: Femhæreslaget’

Plakaten til ‘Hobbitten: Femhæreslaget’ er her endelig og lige i tide til at piske stemningen op forud for filmens panel til San Diego Comic-Con på lørdag.

Se plakaten (klik for større billede):

no images were found

‘Hobbitten: Femhæreslaget’ afslutter det storslåede eventyr, som Bilbo Baggins, Thorin Oakenshield og dværgene har været på. Efter at genvundet deres hjemland fra dagen Smaug, har dværgene uden at vide det sluppet en farlig kraft løs. Smaug er rasende og lader hans ild rasere mod forsvarsløse mænd, kvinder og børn i Lake-byen.

Thorin er besat af hans genvunde skat, og han ofrer venskab og ære for at beholde den, mens Bilbo fanatiske forsøg på at tale ham til fornuft driver hobbitten til at træffe et desperat og farlig valg.
Men der er langt farligere kræfter på spil. Uden nogens viden, udover troldmanden Gandalf, har Saurons store hær sendt legioner af orker frem i et skjult angreb på Det Ensomme Bjerg.

Mens mørket sænker sig over de eskalerende konflikter, må Dværgene, Elverne og Menneskene beslutte sig for, om at de vil stå sammen eller gå under. Bilbo kæmper for sit liv og sine venners i det storeslåede Femhæreslaget, der skal bestemme Midgårds fremtid.