SF studios

Rapstjerne lægger stemme til kommende film

Rapstjernen, Tessa, lægger stemme til Lola Bunny i sommerens store biograffilm ‘SPACE JAM: A NEW LEGACY’.

Den længe ventede opfølger til megahittet Space Jam (1996) er endelig på vej, og denne gang bliver det med en af Danmarks største rapstjerner på rollelisten – nemlig Tessa. Det er første gang, at den 23-årige, platinsælgende rapper skal prøve kræfter med dubbing i en spillefilm.

‘SPACE JAM: A NEW LEGACY’ vil, ligesom den første film, både være animeret og live-action, det vil sige, at virkelige optagelser blandes med animation. Tessa er den danske stemme bag den ikoniske tegnefilmsfigur, Lola Bunny, der i filmen skal spille en altafgørende basketballkamp med ingen mindre end NBA-superstjernen, LeBron James. I den originale, amerikanske version af filmen lægger Hollywood-stjernen, Zendaya, stemme til den basketballspillende kanin med den rappe replik.

I den nye film bliver LeBron James og hans søn, Dom, fanget i Server-verset hos Warner Bros. af en ond, kunstig intelligens. Den eneste vej ud fra deres digitale fangenskab er, hvis LeBron leder Snurre Snup, Lola Bunny og resten af slænget af særdeles udisciplinerede tegnefilmsfigurer til sejr på basketballbanen over et hold af professionelle basketballstjerner, som man aldrig har set dem før…

Filmen har, udover Tessa, fået et dansk stemmecast bestående af Andrew Moyo, Nellie Ettison, Jens Jacob Tychsen, Donald Andersen, Jasmin Gabay m.fl.

SPACE JAM: A NEW LEGACY kan ses i biografen fra 15. juli 2021