‘Rogue One: A Star Wars Story’ update

Entertainment Weekly har tidligere på ugen offentliggjort en masse nyt om  ‘Rogue One: A Star Wars Story’. Her er der information om karakterene og genintroduktionen af en velkendt skurk.

rogue
entertainment weekly

Jyn Erso (Felicity Jones)

En kriminel, der har klaret sig på egen hånd siden hun var 15 år, hun er kamptrænet og viden om den galaktiske underverden, som Oprørerne desperat har brug for. “Hun bliver en slags Jeanne d’Arc i historien. ” siger produceren Kathleen Kennedy.

rogue
entertainment weekly

Captain Cassian Andor (Diego Luna)

Andor er dydsmønster kaptajnen blandt oprørerne som gøre alt efter bogen. I  ‘Rogue One: A Star Wars Story’ har han som opgave at hold øje med Jyn Erso.

rogue one
entertainment weekly

Chirrut Imwe (Donnie Yen)

(Chi-Rut) som det udtales, er ikke en Jedi men han tror stærkt på at de har eksisteret. Derfor prøver han så vidt muligt at leve som dem. Det har hjulpet ham til at overkomme hans handicap og gjort ham til en formidabel kriger.

rogue one
entertainment weekly

Baze Malbus (Jiang Wen)

Baze tror ikke på Jedis og mærkelige religioner, men vil gøre alt for at beskytte sin ven Chirrut. De er som Don Quixote og Sancho Panza i  ‘Rogue One: A Star Wars Story’.

rogue one
entertainment weekly

Bodhi Rook (Riz Ahmed)

Bodhi er en oprør og pilot. Han har tendens til at være hidsig, men dette overskygges af hans evner i luften.“Han flyver en masse last, en af hans vigtigste job,” siger Kennedy. “Og han har tendens til at være lidt anspændt, lidt flygtig, men alle i gruppen er afhængig af hans tekniske færdigheder.” 

rogue one
entertainment weekly

K-2SO (Alan Tudyk)

Dette tårnhøje, kraftfuld sikkerhedsdroid er beskrevet som “det modsatte af C-3PO.” Med andre ord, han er sej, selvsikker, ikke specielt interesseret i “menneske / cyborg relationer,” og det modsatte af neurotisk . “Kaytoo har lidt Chewbaccas personlighed i en droid krop,” siger produceren.

Galen Erso (Mads Mikkelsen) Karakteres billede er ikke offentliggjort endnu. 

Galen er Jyns far, en kendt videnskabs mand med ekspertise i masseødelæggelsesvåben. Han efterlyses både af Imperiet og oprørene da han kan være med til at hjælpe deres sag. Hans forhold til Jyn vil blive forklaret i ‘Rogue One: A Star Wars Story’.

rogue one
entertainment weekly

Director Orson Krennic (Ben Mendelsohn) 

Ambitiøs skurk der agter at bruge sine Deathtroopers til at pulverisere oprørene og gøre sig bemærket hos Kejseren og Darth Vader.

rogue one
entertainment weekly

Saw Gerrera (Forest Whitaker) 

Veteran blandt oprørene og hans metoder falder ikke i god jord hos resten af oprørene. Man mener, at han er lidt for ekstrem.

Darth Vader

Det er også bekræftet at Darth Vader vil være at finde i  ‘Rogue One: A Star Wars Story’ og James Earl Jones vender tilbage og lægger stemme til den ikoniske skurk.