The Dark Tower
The Dark Tower

Se den første plakat til ‘The Dark Tower’!

Den længe ventede filmatisering af Stephen King’s episke fantasy-saga ‘The Dark Tower’ får endelig en filmatisering her til sommer.

‘The Dark Tower’ bogserien omhandler en mystisk mand kendt som The Gunslinger – aka Roland Deschain – der begiver sig ud på en lang søgen efter Det Mørke Tårn, der rygtes til at være et sted hvor alle universer bindes sammen.

Britiske Idris Elba (‘Prometheus’, tv-serien ‘Luther’) har rollen som Roland, mens Oscar-vinderen Matthew McConaughey (‘Interstellar’, ‘The Wolf Of Wall Street’) spiller filmens centrale antagonist Randall Flagg – også kaldet The Man In Black.

Fans af bøgerne har længe gået og ventet på at få lov og se en trailer… Den er her så ikke heeelt endnu, men filmen fået sin første plakat. Og ovenikøbet en virkelig flot en af slagsen!

darktowerposter2-03192017

Jeg ved ikke med jer, men jeg er glad for lidt kreativitet frem for de forfærdelige ‘floating heads’ plakater der har plaget filmbranchen de sidste mange år.

Filmen er instrueret af danske Nikolaj Arcel (‘En Kongelig Affære’), og har desuden Katheryn Winnick (‘Vikings’), Jackie Earle Haley (‘Watchmen’, tv-serien ‘Preacher’) og Abbey Lee (‘Mad Max: Fury Road’, ‘The Neon Demon’) på rollelisten.

‘The Dark Tower’ har dansk premiere den 27. Juli.