Ny trailer til Superman filmen Man of Steel med General Zod

General Zod introduceres til Superman filmen Man of Steel.

Warner Bros. har udgivet den sidste trailer til den kommende Superman film, Man of Steel. Supervillainen General Zod bliver introduceret, hvor han sætter scenen/konflikten i filmen. General Zod vil have udleveret Superman, og lægger Jordens skæbne i Supermans hænder, og de folk der kan afsløre hvor han er.

Hvis jeg var bange for, at Superman ikke ville få en værdig modstander, set i forhold til at Superman jo næsten er uovervindelig, så kan jeg godt tro om igen. General Zod så lyset for første gang i 1961 i DC comic books, og er efterfølgende blevet en af Supermans mest fremtrædende supervillain. General Zod er eks-militær general for Krypton, der blev forvist til the Phantom Zone pga. hans forræderi til Krypton. Lige fra han var barn, har han trænet kampsport, og har en stor viden om strategier og taktikker i forhold til krigsførsel og kamptekniker. Dvs. at General Zod er langt overlegen i forhold til Superman i en “toe to toe” kamp, da det er en side Superman aldrig har dyrket. Superman kæmper derimod for at tilpasse sig normerne, være middelmådig og fredelig. Han har superkræfter, men han træner dem ikke i forhold til kamp og krigsførsel. Det bliver et spændende opgør mellem General Zod og Superman, og jeg må indrømme, at General Zod ser skræmmende farlig ud.

Universet i den kommen Superman film, ser ud til at være meget mere kompleks, samtidig at historien har mere dybde ligesom The Dark Knight Trilogien. Jeg er begejstret for, at de gør filmen til en mere sci-fi film, der samtidig portrættere en vis realisme og autencitet.

De første Superman film fra 1978, 80 og 83 med Christopher Reeve har en speciel plads i mit filmhjerte, da det var dem der introducerede mig til hele “tegneserie-helte” universet på film. Samtidig var” Superman the movie” (1978) den første store satsning på det store lærred, der viste sig at blive en kæmpe succes; og dermed åbnede vejen for andre Superhelte film såsom Batman.

Nå det er sagt, så synes jeg den nye satsning ser meget spændende ud, og det ser ud til at filmen passer mere til vores moderne tid. Superman Returns fra 2006 prøvede for meget at ligne de gamle film med Christopher Reeve. Selv castingen med Brandon Routh læner sig meget op af Reeve. Det ser endelig ud til, at man kommer mere i dybden på den kommende Man of Steel film, end man nogensinde har været i nogen Superman film, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til! Superman er kompleks, og for at folk vil tage ham til sig, så skal der graves dybere, så man kan forstå ham; og måske endda se, at han ikke bare er et super menneske uden problemer.

More Stories
‘Erna i krig’ trailer