The Lone Ranger med Johnny Depp

The Lone Ranger trailer oser af en klassisk Disney fortælling, der kan minde om gammel vin på ny flaske – piratuniverset skiftet ud med et western univers.

Disney har givet ansvaret til Gore Verbinski, som begge kender hinanden rigtig godt fra samabejdet af alle ‘Pirates of the Caribbean’ film. ‘The Lone Ranger’ er en gammel franchise, helt tilbage fra 1930’erne, som Hollywood før har filmatiseret. ‘The Lone Ranger’ startede først ud som et radioshow, der blev meget populært, og medførte til at franchisen specielt blev populært i 1950’erne, hvor ‘The Lone Ranger’ blev et ikon for amerikansk kultur. Der blev både produceret bøger, tv-shows, comic books og film.

Disney prøver at finde en ny blockbuster arvtager for deres succesfulde ‘Pirates’ film, og har derfor satset på den gamle populære franchise ‘The Lone Ranger’. Det kan sagtens vise sig at være et klogt træk fra Disney, at de tager fat i en gammel historieverden, der allerede har en stor fanskare, og mixe det med Gore Verbinskis talenter i forhold til at udføre store action-adventure historiefortællinger; og til slut tilføje en mega stjerne som Johnny Depp, der igen skal spille den lidt skøre karakter, præcis som i ‘Pirates of the Caribbean’ filmene. Det ser ud til at være en springfarlig cocktail, der både kan henvende sig til det yngre segment samt den ældre fanskare, der voksede på med ‘The Lone Ranger’ i 1950’erne.