Copyright: Warner Bros. Pictures

‘The Suicide Squad’ Red Band trailer er her!

James Gunn, manden bag Guardians of the Galaxy, har fået lov at kaste sig over DC skurkene i ‘The Suicide Squad’. Den første trailer er netop kommet ud, så tjek den ud her i toppen af artiklen! Traileren er en “red band” trailer, hvilket betyder at den er R-rated – altså kan der være vold, grimme ord og sex i den.

På rollelisten ser du Margot Robbie (heldivis tilbage som Harley Quinn), Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Viola Davis og Pete Davidson. 

Måske er du lidt forvirret? Har vi ikke næsten lige set en Suicide Squad film med Margot Robbie, men også med bl.a. Will Smith? Svaret er jo, den kom ud i 2016. Men den faldt muligvis ikke i god nok jord, og nu har Warner Brothers simpelthen tænkt sig at lave en reboot – en ny film om skurketeamet, som ikke har sammenhæng med den tidligere. Læs mere om det i vores artikel her.

Det svært ikke at have høje forventninger, når man ved at James Gunn sidder i instruktørstolen – ihvertfald hvis man er fan af Guardians of the Galaxy, som de fleste superhelte-elskere er. 

‘The Suicide Squad’ får biografpremiere 5. august 2021.