THE MIST

TV-serie udgaven af ‘The Mist’ får sin første trailer!

Hey, kan i huske ‘The Mist’ fra 2007? Den altid fantastiske Frank Darabont (‘The Shawshank Redemption’, ‘The Green Mile’) filmatiserede Stephen King’s korthistorie, der dengang fik mixede anmeldelser, men blev diskuteret heftigt grundet den uforglemmelige slutning. Filmen ses i dag som en af de bedste gyserfilm fra 00’erne, og det blev for nyligt offentliggjort at der nu ville komme en tv-serie version. Og den har vi nu den første trailer til.

Serien bliver 10 afsnit lang og handler om den lille by Bridgeville, der indhyldes i en kraftig og mystisk tåge, som gemmer på blodtørstige monstre.

Det er den danske Christian Torpe (Manuskript forfatter på tv-serien ‘Rita’, samt filmen ‘Stille Hjerte’) der har skabt serien, som ikke vil følge hverken King’s korthistorie, eller filmen fra 2007, men derimod vil tage det samme koncept, med nye karakterer og konflikter. Derudover har den danske skuespillerinde Danica Curcic (‘Fuglende Over Sundet’, Fasandræberne’) en ledende rolle som stofmisbrugeren Mia Lambert.

‘The Mist’ får premiere i USA den 22. Juni. Den dansk release skulle forhåbelig følge kort efter, men er ikke offentliggjort endnu.