Skrevet den 30 marts, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

Anden trailer Luc Besson’s ‘Valerian’

Den anden trailer til Luc Besson’s næste film ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’ er kommet. Den viser faktisk ikke meget nyt, i forhold til den tidligere trailer, hvilket jeg synes er virkelig rart. Det lader for en gang skyld til at vi ikke får hele plottet vist gennem trailers. Tak!

Valerian and the City of a Thousand Planets bygger på tegneserien Valerian & Laureline, og følger dem som spioner i deres kamp mod det onde i den intergalaktiske by Alpha, der består af tusindvis af skabninger fra hele universet (deraf “city of a thousand planets

Rollebesætningen består bl.a. af Cara Delevingne (Suicide Squad, Paper Towns), Dane DeHaan (The Amazing Spiderman 2) Clive Owen (Children of Men, Sin City, BMW Films) og ikke mindst Rihanna.

Den franske instruktør Luc Besson står som sagt bag filmen og har tidligere bl.a. lavet ‘Lucy’, ‘The 5th Element’, ‘Léon: The Professional og skrevet mange flere.

Valerian and the City of a Thousand Planets får premiere d. 3. august.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

Film-fanatiker med en svaghed for Tim Burton og en drøm om at blive film-instruktør. Giver alle film en chance og det eneste der nok ikke bliver set, er romantiske komedier og spoofs af andre film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen ↑