Så er det altså med at holde godt øje, hvis man skal fange hvad de..." /> Første teaser til 'Kingsman: The Golden Circle' - Filmpuls

Skrevet den 19 april, 2017 | af Line F. Svare

Første teaser til ‘Kingsman: The Golden Circle’

Så er det altså med at holde godt øje, hvis man skal fange hvad der sker i ‘Kingsman: The Golde Circle’ teaseren, for det går godt nok hurtigt med klippene! Hvis du ikke lige fangede den, så bliver der udpenslet “A Proper Spy Movie” imellem billederne.

Man kan selvfølgelig også sætte videoen på pause hvert sekund, og fange noget information i billeder. Man kunne selvfølgelig også bare tage videoen og sætte den i slow-motion – det gik der ikke lang tid før nogen gjorde (kan du se for neden)
Men det da en meget sjov ide, det gør ihvertfald mig nysgerrig! Og giver fans en hel del arbejde.

Mon den kommende rigtig trailer viser denne teaser i langsomt tempo? Eller ihvertfald tager de samme scener og viser mere fra dem? Det bliver spændende at se.

Du kan læse en hel del om filmen og dens plot i vores artikel fra i går.

‘Kingsman: The Golden Circle’ får premiere d. 5. oktoberTags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Første teaser til ‘Kingsman: The Golden Circle’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑