Det ser ud til at den kommende Thor film skiller sig en del ud fra sine forganger..." /> Så er den første trailer til 'Thor: Ragnarok' her! - Filmpuls

Skrevet den 10 april, 2017 | af Line F. Svare

Så er den første trailer til ‘Thor: Ragnarok’ her!

Det ser ud til at den kommende Thor film skiller sig en del ud fra sine forgangere. Både i plot og udtryk. Det kan godt tænkes, at filmen har fået en del af sin inspiration fra den enormt populære Guardians of the Galaxy. Humor ser ihvertfald ud til at få en større plads, og så er der en smule flere farver på paletten, og lidt neon-disco i typografien.
Det er en ret god forsmag vi får i denne første Thor trailer, som viser et godt indblik på den kommende film – ikke for lidt, ikke for meget. En tilpas god mængde, en tilpas god længde. Lad os håbe at de ikke går for meget amok i trailers senere i promoveringen.

Traileren viser den mystiske Hela, som kan stoppe og ØDELÆGGE Thors hammer *gisp*. Og så overtager hun vidst hele Asgård? – Herefter bliver Thor fanget, får klippet sit hår og skal være gladiator – og så møder han en god gammel ven!

Der er også kommet en fin plakat: – igen meget farverig og anderledes i sin stil modsat de tidligere film.

‘Thor: Ragnarok’ har premiere d. 2. november

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑