filmnyheder The Dark Tower

Skrevet den 22 marts, 2017 | af Michella Malin Petersen

1

Se den første plakat til ‘The Dark Tower’!

Den længe ventede filmatisering af Stephen King’s episke fantasy-saga ‘The Dark Tower’ får endelig en filmatisering her til sommer.

‘The Dark Tower’ bogserien omhandler en mystisk mand kendt som The Gunslinger – aka Roland Deschain – der begiver sig ud på en lang søgen efter Det Mørke Tårn, der rygtes til at være et sted hvor alle universer bindes sammen.

Britiske Idris Elba (‘Prometheus’, tv-serien ‘Luther’) har rollen som Roland, mens Oscar-vinderen Matthew McConaughey (‘Interstellar’, ‘The Wolf Of Wall Street’) spiller filmens centrale antagonist Randall Flagg – også kaldet The Man In Black.

Fans af bøgerne har længe gået og ventet på at få lov og se en trailer… Den er her så ikke heeelt endnu, men filmen fået sin første plakat. Og ovenikøbet en virkelig flot en af slagsen!

darktowerposter2-03192017

Jeg ved ikke med jer, men jeg er glad for lidt kreativitet frem for de forfærdelige ‘floating heads’ plakater der har plaget filmbranchen de sidste mange år.

Filmen er instrueret af danske Nikolaj Arcel (‘En Kongelig Affære’), og har desuden Katheryn Winnick (‘Vikings’), Jackie Earle Haley (‘Watchmen’, tv-serien ‘Preacher’) og Abbey Lee (‘Mad Max: Fury Road’, ‘The Neon Demon’) på rollelisten.

‘The Dark Tower’ har dansk premiere den 27. Juli.

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.One Response to Se den første plakat til ‘The Dark Tower’!

  1. Line F. Svare says:

    Enig i at det er dejligt det ikke er ‘floating heads’ – men det jo også sjældent en teaser plakat er det. Synes til gengæld heller ikke den er særlig kreativ… ligner altså noget man har set før, desværre. Batman-trilogien, Inception, Doctor Strange, Star Trek, Insurgent. Havde forventet lidt mere nyskabelse! Men glæder mig enormt til de kommer ud med noget mere!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑