Jep, du læste helt korrekt.

Det ..." /> Sony Pictures' vil lave et 'Spider-Man' cinematic universe... uden Spider-Man - Filmpuls


filmnyheder venom

Skrevet den 28 marts, 2017 | af Michella Malin Petersen

2

Sony Pictures’ vil lave et ‘Spider-Man’ cinematic universe… uden Spider-Man

Jep, du læste helt korrekt.

Det blev for nyligt afsløret at Sony Pictures er igang med at udvikle en film om comic book-karakteren Venom. En af Spider-Man’s mest ikoniske fjender får nu endelig sin egen origin-story, og den vil eftersigende blive R-rated, og skal allerede gå i optagelser til efteråret! Ingen instruktør er fundet endnu, og filmen er heller ikke blevet castet. Til gengæld lader det til at filmen bliver introduktionen til Sony’s helt eget “cinematic universe” som der satses på skal være 100% R-Rated, og indeholde en masse karakterer fra Spider-Man universet… med undtagelse af én ret vigtig en; nemlig Spider-Man selv.

Dermed vil Sony følge i sporerne på Marvel, DC, Star Wars, Universal’s klassiske monstre, samt Warner Bro’s MonsterVerse.

Sony Pictures har ikke rettighederne til en håndfuld ‘Spider-Man’ karakterer mere – de er røget til Marvel – og det er inklusiv selve ‘underoos’ himself. Derfor vil dette movieverse blive uden titelkarakteren, og kun inkludere de karakterer som Sony stadigvæk har rettighederne til. Hvilke karakterer dette er, udover Venom, er uklart, men det er helt sikkert at dette univers på ingen måde vil have noget at gøre med Marvel’s, og derfor heller ikke den kommende ‘Spider-Man: Homecoming’, som har premiere den 6. Juli her i Danmark, med Tom Holland i hovedrollen som Spider-Man.

Venom kunne ses i den mildt upopulære ‘Spider-Man 3’ fra 2007, hvor han blev spillet af Topher Grace fra tv-serien ‘Dengang I 70’erne’.

Hvem vil i gerne se i rollen som Venom?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.



2 Responses to Sony Pictures’ vil lave et ‘Spider-Man’ cinematic universe… uden Spider-Man

  1. Line F. Svare says:

    Wow alligevel… Jeg ved Marvel som sådan ikke direkte startede det, men det føles sådan. Med solo film og så mødes karaktererne i fællesfilm osv – et så stort univers over mange mange film. Anyway. Da Marvel startede var det jo SÅ fedt og anderledes og fantastisk med al den sammenhæng… Af en eller anden grund synes jeg bare det er blevet for meget nu – det magiske er ligesom faldet af nu.

    En en anden kommentar til det: hvorfor ikke snart tage fat i nogle af de andre 100-vis af superhelte karakterer, som ikke har fået nogle filmatiseringer! Kom nuuu altså! Der er simpelthen for mange Spider-man, Superman og Batman nu! – og Venum virker som et seriøst kedeligt fokus for en film…

    • Personligt tror jeg en Venom film (især hvis de går efter en R-rating) kan blive rigtig interessant, men ellers er jeg 100% enig. Der er utrolig mange fascinerende comic book karakterer som fortjener at blive opdaget. Guardians Of The Galaxy er et godt eksemplar på at tage nogle karakterer som meget få udenfor fanbasen kender, og lave store succeser ud af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑