Filmanmeldelse af 'Camper 303'
Copyright: Kahuuna Films

Filmanmeldelse: Camper 303

Din bedømmelse0 stemmer
5

Historie

’Camper 303’ er en tysk roadmovie, om to fremmede som transporterer sig igennem Europa i en autocamper. Jule skal besøge sin kæreste for at fortælle hun er gravid, og på vejen samler hun Jan op, som skal besøge sin far i Spanien. Filmen består næsten udelukkende af filosofiske samtaler mellem de to, om livet, kærlighed og samfundet. Den ene er biologistuderende, den anden samfundsvidenskabelig, og de har forskellige syn på livet. Samtalerne er klart interessante og får en til at tænke over sit eget liv og hvordan verden hænger sammen. Det nogle ret fine og velskrevet dialoger. Man skal dog i høj grad være til den slags film, og det er også vigtigt at man holder af karaktererne – ellers bliver det en svær film at komme igennem.

Skuespil

Skuespillerne gør det godt. Hele filmen hænger på, at deres kemi fungerer og at de har evnen til, at gøre disse samtaler naturlige, hvilket i høj grad lykkes! Nogle gange virker den mandlige skuespiller lidt for overspillet. En lille knivspids mere charme, kunne have bragt filmen op på det højeste plan og til den mest omsluttende oplevelse.

Visuelt

’Camper 303’ er beriget med flotte landskabsbilleder fra rejsen igennem Europa og vi besøger også nogle rigtig skønne europæiske landsbyer. Visuelt er filmen simpel og meget hverdagspræget, hvilket bringer fortællingen ned på jorden.

Musik og lydbillede

Musikken er behagelig, rolig og instrumental. Den ligger en naturlig og nede-på-jorden stemning som virkelig fungerer godt til formatet.

Kort fortalt
’Camper 303’ er en interessant, tankevækkende og hyggelig oplevelse, for dem som godt kan lide karakterdrevet film domineret af samtaler.
Historie
Skuespil
Visuelt
Musik og lydbillede
Din bedømmelse0 stemmer
5
More Stories
Matt Damon udtaler sig positivt om Zack Snyders kommende 'Batman vs. Superman'. Matt Damon har set et billede af Ben Affleck i den nye Batman dragt, og Damon er meget forbløffet og positivt overrasket! Endvidere har Ben Affelck og Matt Damon talt om historien til filmen, og Damon er sikker på, at folk vil elske den kommende 'Batman vs. Superman'. Han er selv meget begejstret for historien.
Matt Damon støtter Ben Affleck som den nye Batman