Matt Damon støtter Ben Affleck som den nye Batman

Ben Afflecks bestie Matt Damon siger, at vi skal glæde os til den kommende ‘Batman vs. Superman’.

Nu melder Matt Damon sig til koret af tilhængere til den kommende ‘Batman vs. Superman’ film, som selvfølgelig også kun roser hans ven Ben Affleck for at tage rollen som Batman. Matt Damon påpeger dog selv, at fordi Ben Affleck og ham netop har kendt hinanden over 30 år og er så gode venner, så ville Damon være den første til sætte spørgsmålstegn til hele projektet. Men efter Ben Affleck har fortalt Matt Damon om historien i filmen, så er Damon overbevidst om, at ‘Batman vs. Superman’ bliver en SUPER film!

Matt Damon indrømmer også i interviewet for oven, at han har set et billede af Ben Affleck i Batsuiten, og vi kan godt glæde os. Matt Damons egne ord: “It’s excellent.”

Som du sikkert allerede ved, så er Matt Damon ikke den første til at rose Ben Afflecks Batsuit. Kevin Smith og Ben Afflecks kone Jennifer Garner allerede skamrost Ben Afflecks nye Batsuit til ‘Batman vs. Superman’ filmen, der jo først får premiere i 2016. De har begge set et billede af Ben Affleck i Batman kostumet, og de påpeger, at Zack Snyder har nytænkt Batsuiten på en helt nye måde, som vil “blow your mind”. Kevin Smith forsikrer, at Batman fans vil elske den nye dragt! Smith var selv helt målløs, da Zack Snyder viste ham billedet af den nye Batman. Kevin Smith fremhæver, at KUN Zack Snyder kan skabe sådan en dragt.

For neden kan du høre Kevin Smith fortælle om Batsuiten. Han siger bl.a.: “You have not seen this costume in a movie on film before. And for a comic book fan, it was mind-bending. Only [Zack Snyder] has enough power to pull this off”.

[soundcloud params=”play=true&show_comments=true&color=0ac4ff”]https://soundcloud.com/steven-aric-otero/kevin-smith-has-seen-the-new[/soundcloud]