The hunger Games, jennifer lawrence
Copyright: Lionsgate

Alt du skal vide om den kommende Hunger Games-film

Vidste du, at der er en ny Hunger Games-film på vej? Den forrige film i serien, ‘The Hunger Games: Mockingjay – del 2’ havde premiere tilbage i 2015, men nu rør franchisen på sig igen. 

‘The Ballad Of Songbirds And Snakes’ hedder den kommende film, og det er en prequel til historien om Katniss Everdeen. Prequel betyder at filmen foregår før begivenhederne i de første film, og er altså en forhistorie til den fortælling vi kender fra The Hunger Games.

‘The Ballad Of Songbirds And Snakes’ er baseret på bogen ved samme navn, som Hunger Games-forfatteren, Suzanne Collins, udgav i 2019.

I ”The Ballad Of Songbirds And Snakes’ følger vi Coriolanus Snow, som vi allerede kender fra de forrige film. I ‘The Hunger Games’-filmene er han præsidenten af Panem og Katniss’ helt store modstander. I den nye film møder vi Snow i en ung udgave, hvor han skal være mentor til en af deltagerne ved det 10. hunger games. Deltageren hedder Lucy og kommer fra District 12 – det samme district Katniss lever i mange år senere. 

I de oprindelige The Hunger Games-film spilles Snow af Donald Sutherland – men til den nye film, har man fået fat i en yngre skuespiller for at matche karakterens alder. Det er den 27-årige skuespiller Tom Blyth, som nu trækker i rollen som Snow. Måske du kender ham fra serien ‘Billy The Kid’. 

Rollen som Lucy er blevet besat af Rachel Zegler, som netop har haft stor success i rollen som Maria i Steven Spielbergs ‘West Side Story’. Se et billede af hende her nedenfor:

West Side Story. Rachel Zegler
Copyright: NIKO TAVERNISE/TWENTIETH CENTURY STUDIOS.

I instruktørstolen har vi en gammel kending, nemlig Francis Lawrence, som også instruerede de andre Hunger Games-film, med undtagelse af den første. 

Ifølge planen har ‘The Ballad Of Songbirds And Snakes’ premiere november 2023. 

Glæder du dig?