Rachel Zegler as Lucy Gray Baird and Tom Blyth as Coriolanus Snow in The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Photo Credit: Murray Close

Første ‘The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes’ plakat!

Så er første officielle teaserplakat til den næste film i Hunger Games Universet ‘The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes’ ude! 

Filmen er baseret på endnu en af Suzanne Collins bestsellere, og har Francis Lawrence tilbage for fjerde gang i instruktørstolen.  

Denne fortælling finder sted 64 år før de begivenheder, som Katniss Everdeen får sat i gang i The Hunger Games, og 10 år efter det første oprør, som blev starten på de grusomme lege ”The Hunger Games”, som en straf for alle de involveret distrikter. Den 10. omgang af dødspillet giver os svar på, hvordan det blev, som vi kender det fra de fire forgående film, da det er første gang, at der introduceres mentorer i turneringen, samt sponsorater for repræsentanterne og væddemål for turneringens udfald.  

Det er her vi møder filmens hovedkarakter den unge Coriolanus Snow, som skal være mentor i det 10. årlige Hunger Games for den fattige men bjergtagende kvindelige repræsentant fra det 12. distrikt Lucy Gray Baird.  

Rolleliste: Tom Blyth, Rachel Zegler, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage

‘The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes’ får premiere d. 16. november 

Nordisk Film Distribution