vi anbefaler...
vi anbefaler...

Ascension – Madmen i rummet

I Ascension 1963 bliver mange hundrede mennesker sendt afsted i rumskibet: Ascension på  en 100 årig lang rejse ind i et andet solsystem for at kolonisere en ukendt planet.  50 år inde i rejsen forårsager en ung kvindes død at passagerne begynder at sætte spørgsmålstegn ved projektet samtidig med at de nærmer sig “point of no return”.

Den første generation der tog afsted er uddødet og det er deres børn af rumprogrammet – indkaldt fra fødslen i en mission, de ikke har valgt, ikke kan fravælge og aldrig vil se hvorvidt lykkes.

Mankind´s Last Hope.. arh..

Serien spiller på at 60´er stilen der blev populær med Mad Men serien og alt lige fra kultur, bøger og film de ombordværende ser er fra 60´erne. Ascension er som om Mad Men er blevet forseglet i en gigantisk tin can og skudt i rummet.  Se den, hvis du kan lide meget drama og lidt sci-fi.

Bonus info: Serien er løst baseret på reelle overvejelser som NASA havde i begyndelsen af 60´erne med deres Orion projekt. Det gik ud på at man skulle sende  rumraketter afsted der blev drevet af atom bomber.