Batman v Superman teaser

Et nærmere kig på ‘Batman v Superman’ teaseren

I går blev den første ‘Batman v Superman’ teaser leaked på nettet (i dårlig kvalitet), som var planlagt til at ramme biograferne på mandag. Warner Bros. handlede dog hurtigt, og udgav efterfølgende kort efter teaseren i HD kvalitet.

Generelt har ‘Batman v Superman’ teaseren fået positiv omtale på de sociale medier, og jeg må indrømme, at jeg kun kan tilslutte mig! Den mørke og dyster stemning som teaseren ligger for dagen, virker rigtig godt. Nu rammer ‘Avengers: Age of Ultron’ biograferne næste uge, og det ser heldigvis ud til, at der er plads til både ‘Avengers’ og ‘Justice League’, da det ser ud til, at filmene er meget forskellige i forhold til stil og tone.

Mange har det svært med Superman, da Superman tit bliver portrætteret som en endimensionel boyscout dengse, der er udødelig. Det ser ud til, at vi kan forvente os noget helt andet i den kommende ‘Batman v Superman’, hvor Superman endelig ser ud til at få flere nuancer; og endda måske bliver the bad guy i filmen. Alle comic book fans kan nok også nikke genkendende til flere ligheder til Frank Millers anerkendte tegneserie fra 1986 ‘The Dark Knight Returns’.

Endelig bliver vi også treated med lidt eye candy, hvor vi får et glimt af både Superman og ikke mindst den nye inkarnation af Batman og hans toys (Batwing og Batmobilen). Hvis vi var i tvivl før, så ser det i hvert fald ud til nu fra teaseren, at Batman og Superman har et showdown! Batman til Superman: “Do you bleed? You will.”

Det er jo først til næste år i Marts at ‘Batman v Superman’ får premiere, så nu håber jeg ikke, at de spammer os med lange trailers og spoiler det hele! Folk skal også huske på, at det KUN er en TEASER og ikke en trailer. Vi skal jo bare blive nysgerrige, og teaseren må bestemt siges at være effektfuld!