‘Blade Runner 2049’s officielle trailer er her!

Den officielle trailer til ‘Blade Runner 2049’ er endelig landet. Og den er tyngende dunkel.

Som stor fan af Ridley Scott’s oprindelige ‘Blade Runner’ er det med stor nysgerrighed, jeg følger denne fortsættelse.

Indtil videre virker det som om, den visuelt efterligner den oprindelige flot. Den er både mørk og dunkel og meget atmosfærisk, men også næsten oversatureret med flashy reklamer og både overvældende stærke og mere subtile farver. Snævre storbyer blander sig med enorme, mystiske tomrum.

Hvorimod den kortere forrige trailer gav os et indtryk af en enkelt scene og dens pacing, smider denne om sig med små hints om plot og karakterer. Men den oprindelige er svær at efterfølge. Forhåbentlig kan filmen skabe sin egen identitet og sin egen historie i dette univers og med nogle af de samme karakterer. Ud fra denne trailer virker det som om, den ihærdigt forsøger på det. Personligt var jeg imponeret over Villeneuve’s ‘Arrival’, så det kunne tegne godt.

Om vi får svar på et af de største spørgsmål fra den oprindelige—Rick Deckard’s “oprindelse”—blæser stadigvæk i vinden, men visse replikker kunne godt tyde på det. På den anden side er det en utroligt risikabel del af historien at fortsætte, og måske burde det egentlig forblive et evigt mysterium.

Alt i alt tegner denne trailer næsten overraskende godt. Og om filmen ender med at være godt eller ej, så bliver den uden tvivl meget interessant at følge!