Dracula møder Dracula: Luke Evans og Gary Oldman tager et episk-skægt billede sammen

Fra Bela Lugosi til Christopher Lee… samt Jack Palance og Frank Langella. Mange har båret Draculas kappe, og det erdracula der kommet udødelige blodsugende klassikere ud af. I nyere tid har vi Gary Oldman i den herlige ’Bram Stoker’s Dracula’, der i 1992 blev instrueret af Francis Ford Coppola (’The Godfather og ’Dommedag Nu’). Denne version bød på mange visuelle tricks og elementer, som går lige i hjertet hos alle dem der er fan af gotisk gys. Filmen er klart en af de bedre med den blodtørstige greve, og Oldman gjorde et fremragende arbejde i hovedrollen. Luke Evans spillede tilbage i 2014 også rollen i ’Dracula Untold’, som nok var meningen skulle være en del af Universals monster-univers. Filmen fik en del høvl af kritikerne, og var ikke et stort hit blandt biografgængerne. Javist er filmen ikke super god, men den har bestemt mange interessant elementer under alle dens fejl og mangler. Historien er klart mere vampyr-agtigt og effektiv, end hele ’Twilight’ sagaen, der fra denne skribents perspektiv ikke har meget med blodsugere at gøre.

Både Oldman og Evans spiller sammen i den kommende film ’Dreamland’, som er en thriller med fokus på narkotika. Og som en meget ivrig bruger af Twitter, ja så tog Evans skridtet og spurgte Oldman om de ikke skulle tage en vampyr-selfie. Her er resultatet:

luke evans, gary oldman, dracula

Det er måske ikke helt udelukket at Luke Evans vender tilbage igen, siden Blumhouse Production har taget tjanser om at genoplive monster-universet igen. Evans har hvert fald flere gange udtalt, at han frisk på at tage hugtænderne på igen, hvis det skulle være. Men en ting er sikkert: Ligegyldigt hvor mange gange man prøver at spidde greven, så kan du aldrig slå ham helt ihjel. Dracula er også den karakter, som er blevet filmatiseret flest gange, så populariteten vil også altid være der.

dracula

Copyright: Sony Pictures / Columbia Pictures / Universal Pictures / Twitter