Netflix

Filmanmeldelse: Kærlighed for voksne

Hvad handler den om?

Umiddelbart handler filmen om et idyllisk kærlighedsforhold imellem Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter). Men som filmen skrider frem, så viser der sig revner i forholdet. Utroskab, sygdom, jalousi og mord er blot nogle af de temaer, der bliver inddraget i filmen, og langsom går den fra at være en fin kærlighedshistorie til at være en uhyggelig krimi. Filmen tager mange drejninger, og har flere twists, hvor rollen som ’den gode’ og ’den onde’ skifter flere gange. 

Netflix

Vil jeg anbefale den?

Filmen er spændende fordi den har så mange twists. Når man tror, at man har regnet den ud, så bliver man alligevel overrasket, og det er rigtig interessant. Med dét sagt, så mangler ’Kærlighed for voksne’ alligevel noget. Den tabte mig et par gange undervejs, og jeg tror at det er samspillet og kemien mellem de to hovedroller, der gør at man mister interessen. Både Salim og Richter spiller godt – men der mangler noget i deres kemi, der kunne have gjort filmen rigtig fængende. Selvom filmens titel og tema er kærlighed, så er det svært at se et bånd imellem dem – og det er derfor svært at mærke, hvad der rigtig er på spil hos dem.

Jeg vil dog fremhæve Sonja Richters præstation. Selvom det er svært at mærke hende som kærlig kone, så formår hun alligevel at levere en rigtig god præstation – og hendes karakter udvikler sig virkelig i løbet af filmen.

Så selvom jeg var ved at falde fra et par gange, så vil jeg alligevel anbefale filmen for de mange twist og udviklingen i Sonja Richters karakter.    

Kærlighed for voksne - kan streames nu på Netflix
Kort fortalt
LÆSERNES BEDØMMELSE28 stemmer
2