Copyright: Marvel Studios

Første trailer til MCU storfilmen, ‘Spider-Man: No Way Home’!

I forbindelse med Sony Pictures præsentation på det årlige event, CinemaCon, har de udgivet den første (og længe ventede) trailer til storfilmen ‘Spider-Man: No Way Home’. Filmen er den tredje i rækken, som Sony Pictures og Marvel Cinematic Univers har lavet sammen, og følger Peter Parkers superhelte liv med både op og nedture.

Handlingen i ‘Spider-Man: No Way Home’ er endnu uvis, men som flere ting i traileren indikerer, kan vi godt forvente en film i samme dur som animationssuccesen, ‘Spiderman: Into The Spiderverse’, hvor de forskelllige Spider-Man-universer bliver koblet sammen. I ‘Spiser-Man: No Way Home’ er der tale om Tobey Maguires Spiderman-film fra 2002 og Andrew Garfields Spiderman-film fra 2014.

Rollelisten er allerede tungt besat. Vi kan nemlig se frem til at opleve Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, J.K. Simmons, Alfred Molina, Jamie Fox og Benedict Cumberbatch. Men meget tyder på at vi får endnu flere tilbagevendende karakterer i den endelige film. Filmen er skrevet af duoen Chris McKenna og Erik Sommers, imens Jon Watts ligeledes vender tilbage som instruktør på den tredje film om edderkoppen.

‘Spider-Man: No Way Home’ forventes at få premiere den 16 December.