Godzilla
Copyright: Warner Brothers

Godzilla vs. Kong projektet er ved at tage form

Hvis du er fan af de to klassiske monstre Godzilla og King Kong, men også godt kunne tænke dig at se de to mødes ansigt til ansigt, ja så hold på hat og briller! For Warner Bros. har netop annonceret at man har påbegyndt produktionen på ‘Godzilla vs. Kong’. Dette er en fortsættelse til 2014’s ‘Godzilla’, 2017’s ‘Kong: Skull Island’ og næste års ‘Godzilla: King of the Monsters’. En synopsis er også udgivet, og det lyder således:

“In a time when monsters walk the Earth, humanity’s fight for its future sets Godzilla and Kong on a collision course that will see the two most powerful forces of nature on the planet collide in a spectacular battle for the ages. As Monarch embarks on a perilous mission into uncharted terrain and unearths clues to the Titans’ origins, a human conspiracy threatens to wipe the creatures, both good and bad, from the face of the earth forever.”

Ja, det lyder meget episk, med menneskene som en aktiv spiller i denne kamp. På skuespillerfronten, der ved vi at svenske Alexander Skarsgård er blevet castet. Det samme er Eiza Gonzalez, Rebecca Hall og ‘Deadpool 2’s’ Julian Dennison. Men, der er også andre skuespillere som er sat i forbindelse med filmen, og det ville hellere ikke overraske skribenten, hvis man senere hen afsløre større navne. Men alene det, at disse to legendarisk monstre mødes, burde være nok til at fylde biografsæderne.

Dog, så er det faktisk ikke første gang, at de to kæmper mod hinanden. For er man stor Godzilla-fan, så kan man måske godt huske den japanske ‘King Kong vs. Godzilla’ fra 1962. Filmen var for dens tid en box office succes, og man planlagde ellers at lave en 2’er, men det faldt til jorden. Set med 2018 briller, så er filmen meget komisk og campy, men alligevel, så finder mange den charmerende.

 

Hvad angår den kommende film, så får vi effekter og smadder-fest, som er “up to date”. I en æra, hvor Disney Koncernen ejer over halvdelen af Hollywood, så er det Warner Bros. interesse, at holde på de franchises som de har, så mon ikke vi kommer til at se et spændende kapitel i deres såkaldte MonsterVerse-univers. Udgivelsesdatoen for ‘Godzilla vs. Kong’ hedder den 22. Maj 2020, så indtil da, hvad med at hamstre alle Godzilla og King Kong filmene sammen, og varme op til den helt store kampdag.

Copyright: Warner Bros. / Toho