Januar: Pulsklubben har valgt…..

My name is Lester Burnham. This is my neighborhood; this is my street; this is my life. I am 42 years old; in less than a year I will be dead. Of course I don’t know that yet, but in a way, I am dead already…

Klubben har denne gang valgt at blive genforenet med Lester Burnham fra den Oscarvindende film, “American Beauty”.

– Og jeg kan jo slet ikke få mine arme ned af ren begejstring! American Beauty er, uden tvivl, min all time favoritfilm og er klart en af Kevin Spaceys bedst spillede roller. Sam Mendes gjorde et fantastisk stykke arbejde med filmen og især måden hvorpå han formåede at “forme” de forskellige roller til filmen, er fænomenal. Aldrig har en amerikansk middelklassefamilie med et så forskruet forhold til seksualitet, skønhed og samliv været så spændende at følge med i, som American Beauty. En far med en midtvejskrise der finder sig selv i at blive forelsket i sin datters veninde, en dominerende og ekstremt perfektionistisk (almost fanatic) kone, der ender med at være utro på sin mand, og en datter som er stuck in the middle mellem sine forældres vanvidsforhold og sin enorme usikkerhed. Ultimative recipe for disaster!

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg er helt TOSSET med American Beauty, og især middagsscenen og rosenbladende der stiger fra pigens bryst, står stadig skarpt i min hukommelse. Hvis i lige skal have genopfrisket filmen, kan i se traileren forneden.

Jeg håber i er lige så vilde med filmen som jeg er, og jeg glæder mig til at læse jeres inputs og kommetarer.

Enjoy!

 

Som vi tidligere har nævnt, er du velkommen til at komme med  forslag til, hvordan vi kan gøre Pulsklubben endnu bedre og mere engagerende, så hold dig ikke tilbage! Vi vil nemlig gerne skabe de bedste rammer for en online filmklub. Hvis du har nogle forslag til film vi alle skal stemme om, så skriv en privat besked til os på vores Facebook side.