Marvel frigiver samlet plakat for “Infinity War”

“Infinity War” har været på tegnebrættet lige siden den første “Avengers”-film i 2012, og Marvel har i etaper langsomt siden afsløret hvilke af Marvel-karakterne vi her vil få at se. Først Avengers, War Machine og Guardians of the Galaxy og senere Winter Soldier, Vision, Scarlet Witch, Quicksilver og Ant-Man.

Til dette års SDCC fik fans så endeligt svar på, præcis hvor mange af deres yndlingssuperhelte de kan forvente at se i den nye film, da Marvel frigav tre separate plakater for filmen. Nu har Marvel stykket hele herligheden sammen til én samlet plakat, og den lover ikke så lidt! Lad os bare sige at der uden tvivl er lagt i kakkelovnen til en superhelte-showdown uden lige!

Hermed falder de sidste brikker på plads og Doctor Strange, Spider-Man, Black Panther kan nu også skrives på karakterlisten. Med så mange fantastiske karakterer i én film, kan det kun blive en storslået affære!

Plakaten, karaktergalleriet og det stjernespækkede cast skruer voldsomt op på forventningerne til en film, som af Marvel-fans i har været ventet i mere end fire år. Samtidig må man også sige at det er utroligt mange komplekse karakterer i én film, og det skal blive spændende at se hvordan instruktørerne Anthony og Joe Russo har tacklet opgaven.

Traileren må vi vente på lidt endnu, mens filmen først får dansk premiere til april næste år. Indtil da kan fans af universet få stillet noget af Marvel-sulten med Thor: Ragnarok, som får premiere herhjemme i slutningen af oktober.