Michael Douglas får kryb

Michael Douglas går i Robert Downey Jr.s fodspor og bliver nu en del af Marvel universet, når han trækket i kostumet som Dr. Henry ‘Hank’ Pym aka den originale Ant-Man. Douglas får også selskab af Paul Rudd, som skal spille Scott Lang, som var anden mand til at trække i Ant-Man kostumet.

Edgar Wright har via sin twitter bekræftet, at handlingen for ‘Ant-Man’ stadig er den samme, som han snakkede om tilbage i 2006.
“Så der er egentlig en prolog, hvor vi ser Pym i action som Ant-Man i 60erne, lidt a la stilen i “Tales to Astonish”, og så har vi nutiden, en slags flashforward, hvor vi følger Scott Langs historie og hvordan han kommer i besiddelse af kostumet, hvordan hans vej krydser Henry Pyms, og hvordan han så på en interessant Machiavellisk måde ender med at samarbejde med ham.”

‘Ant-Man’ skal også gøre klar til Marvel Cinematic Universes Tredje Fase, som følger lige i hælene på ‘Avengers: Age of Ultron’, der er sat til at få premiere i USA den 1. maj 2015, mens ‘Ant-Man’ får premiere i USA den 31. Juli 2015.

Havde du regnet med, at det lige blev Michael Douglas og Paul Rudd, der skulle trække i Ant-Man kostumet?