Morbius…. a new anti-hero awakens! (Nyeste update)

Selvom Walt Disney Pictures, som ejer Marvel Studios, har snuppet flere rettigheder til Marvels karakter-univers med købet af 20th Century Fox. Ja, så er det bestemt ikke alt de enerådigt ejer. For Sony Pictures, som ejer Columbia og Tri-Star Pictures, har ingen planer om at sælge eller opgive deres rettigheder på de Marvel-karakterer som de ejer. Sidste års ’Venom’ (trods lunkne anmeldelser) og ’Spider-Man: Into the Spider-Verse’ viste sig at være ganske lukrative projekter for Sony. Og man er da også i fuld sving med at skabe et manuskript til en ’Venom 2’. Men, der er allerede et projekt som er i gang, hvor kameraet ruller for fulde gardiner.

Filmen er ’Morbius’, og handler om Dr. Michael Morbius, der er forsker og prøver at kurerer en sjældent blodsygdom, som han lider af. Men forsøget gør ham i stedet til vampyr, og vupti en af Marvels anti-helte er født. Vi ved allerede at hovedrollen spilles af Jared Leto, som ikke havde særlig held i sprøjten, da han spillede Jokeren i DC-filmen ’Suicide Squad’, hvilket nok mere manuskriptets skyld, end hans. Og siden det er stensikkert at Leto ikke mere kommer til at spille den karakter, jamen så kan man vel ligeså godt hoppe over til konkurrenterne (Marvel).

En af dem som netop nu er blevet sat på rollelisten er Tyrese Gibson. Gibson er nok mest kendt for hans rolle som karakteren Roman i ’Fast & Furious’ franchisen, og i denne film kommer han efter sigende til at spille en FBI-agent, som er på jagt efter Leto’s ’Morbius’. Flere kendte navne er også at finde på rolle listen såsom Adria Arjona, der lige nu kan ses i ’True Detective’ serien. Jared Harris er mentoren til ’Morbius’, mens Matt Smith (kendt fra serien ’The Crown’ og ’Doctor Who’) spiller skurken, som engang var hovedkarakterens bedste ven.

På Twitter har Jared Leto sat et billede op på hans profil, som viser ham i kostume, med teksten: “1 week down…11 to go… Get Ready,”, med efterfølgende vampyr-emojis. Det er Leto som på sin måde fejre, at første uges optagelser er slut. Dog så dækker et klaptræ næsten hele billedet, så det er meget svært bare at kalde dette en ”teaser”. Men ikke desto mindre, hvis alt går godt, så skulle denne film gerne se dagens lys til næste sommer.

Kilde: THR, ScreenRant  / Copyright: Sony Pictures, Marvel