Copyright: A24

Robert Eggers og Anya Taylor-Joy genforenes i ‘Nosferatu’ remake!

Anya Taylor-Joy er måske den mest populære skuespillerinde idag, og hendes kommende roller i ‘Last Night in Soho’ (2021), ‘Mad Max: Furiosa’ (2023) og senest rollen i Netflix-serien ‘Queens Gambit’ (2020) beretter vel om en storslået fremtid for den bare 25 årige skuespillerinde. Anya Taylor-Joy spillefilmsdebuterede tilbage i 2015 i gyserfilmen ‘The VVitch’, af instruktøren Robert Eggers. En enormt talentfuld filminstruktør som ligeledes debuterede med ‘The VVitch’. Siden da har han stået bag mesterværket ‘The Lighthouse’ med Robert Pattinson og Willem Dafoe, og udkommer næste år med vikinge-hævnfilmen ‘The Northman’.

Størrelsen på Anya Taylor-Joy’s rolle, samt handlingen i ‘Nosferatu’-remaket er endnu uvis. Den originale tyske stumfilm fra 1922 følger en tysk ejendomsmælger, som skal sælge grev Orlok’s slot i Transsylvanien. Men hurtigt viser det sig at Grev Orlok er en vampyr.

Det er indtilvidere kun Anya Taylor-Joy og Robert Eggers som er tilsluttet projektet. Men indtil vi hører mere om den kommende genindspilning, kan vi se frem til Robert Eggers næste film, ‘The Northman’, med Claes Bang, Nicole Kidman, Ethan Hawk, Alexander Skarsgård, Willem Dafoe, Gustav Lindh og selvfølgelig Anya Taylor-Joy på rollelisten! ‘The Northman’ får eftersigende premiere i foråret 2022.

‘Nosferatu’-genindspilningen har endnu ingen premiere dato.