Se ‘Being Human’ på Netflix

En varulv, en vampyr og et spøgelse bor sammen.

Ja det lyder måske kikset, lidt B-film agtigt? Vel nok, men jeg kan lige love jer for at det fungerer.
En varulv og en vampyr flytter sammen ind i et hus, de opdager pludselig at der i huset også lever et spøgelse. De tre venner kæmper med hverdagen, og ønsker egentlig bare at få et helt normalt liv.
‘Being Human’ er en typisk engelsk BBC serie, med den charme som kun kan fås i Storbritannien. Filmens tre hovedpersoner spilles af Russell Tovey, Lenora Crichlow og Aidan Turner (Dette er den gode tid før han blev udsat for Hobbitten). De har en fantastisk sammenspil, og er alle enormt dygtige.

Det er en serie som jeg virkelig holder af. Når man starter med at se den, er det hele bare hygge og kærlighed. Men jo længere hen man kommer, jo mørkere bliver det, jo mere holder man af karakterne og jo mere smerte føler man.
‘Being Human’ er en tv-serie som er nede på jorden, den leverer uden behov for at være storladen og går samtidig helt rent ind. De tre første sæsoner er fantastiske, men desværre begyndte det at gå galt fra sæson 4, på grund af ting jeg ikke vil nævne (spoilers). Jeg siger det, så I ved hvad i går ind til, men det skal på ingen måde holde jer væk fra at se den ellers fantastiske serie – og alle sæsonerne er uden tvivl 100% jeres tid værd.

Der er også blevet lavet en amerikansk udgave – (selvfølgelig, nu når en ikke-amerikansk serie bliver populær), som I bare skal holde jer LANGT væk fra. Heldigvis er den rigtige ‘Being Human’ nu på netflix, og her kan du se alle 5 sæsoner. – Jeg tror vidst det er på tide, at jeg også får den genset!