Copyright: A24

Se Denzel Washington & Frances McDormand i den første trailer til ‘The Tragedy of Macbeth’!

A24 har netop udgivet den første trailer til en af de helt store award contenders i denne sæson. Og manden bag er ikke ligefrem ukendt. Filmen er nemlig skabt af selveste Joel Coen, der for første gang ikke får selvskab af sin bror, Ethan Coen, i instruktørstolen. Brødreparret har tidligere stået sammen bag filmene ‘Fargo’ (1996), ‘The Big Lebowski’ (1998) og ‘No Country for Old Men (2007).

‘The Tragedy of Macbeth’ er baseret på et stykke skrevet af William Shakespeare. Historien følger den skotske Lord, Macbeth, som bliver overbevist af en trio af hekse om, at han vil blive den næste konge af Skotland. Hans kones opbakning resulterer i ambitionerne om magtovertagelsen.

På rollelisten finder vi Denzel Washington, Frances McDormand, Brendan Gleeson, Harry Melling og Ralph Ineson. Filmen er som tidligere nævnt skrevet og instrueret af Joel Coen, som har fået støtte af det populære produktionsselvskab A24, der tidligere har stået bag titler som ‘Uncut Gems’ (2019), ‘Hereditary’ (2018), ‘The Lighthouse’ (2018) og ‘Euphoria’ (2019).

Herunder kan du se plakaten til ‘The Tragedy of Macbeth’.

Copyright: A24

‘The Tragedy of Macbeth’ afventer dansk premieredato.