Skammerens Datter. rebecca emilie sattrup
Copyright: Nordisk Film. Fotograf: Jiri Hanzl

‘Skammerens Datter’-billeder fra settet og filmen!

Så er det tid til den helt store billede-update på ‘Skammerens Datter’!

Optagelserne på ‘Skammerens Datter’ startede i starten af marts. De har været i gang i lidt over en måned nu, og der er løbende kommet setbilleder til, som afslører mere og mere omkring filmen.

filmens Instagram, er de fleste billeder dukket op.

Vi ved endnu ikke hvem der spiller Dina, men vi får det af vide i maj!
Der er flere billeder af Drakan (både til hest og lurende i skyggerne med en kniv) og vi får vores første syn af Nico (Jakob Oftebro), som ser ud til at prøve at gemme sig med en kappe over hovedet.

Alle billederne kan ses først nedenfor

Også Allan Hyde, som spiller Davin, har uploadet et billede af ham som Davin sammen med Melli, hans lillesøster i filmen. Både Davin og Melli er, hvis man skal regne efter bogen, ikke særlige store roller i den første film. Men Davin får en langt større roller i de efterfølgende tre. På set med skammerens datter

Filmens Facebook har også været godt i gang med billederne, også på Karin Jagds instagram er der en god mængde af set-billeder! Karin Jagd er skuespiller, men arbejder også med casting. Hvad hun præcis har med filmen gøre, har jeg ikke kunne opspore.

Alle billeder fra begge instagram-profiler og facebook er her nedenfor: 

no images were found

 

Om det ikke var nok, så er Kino.dk i øjeblikket på besøg på settet, og har delt nogle billeder. Både nogle de selv har taget på settet og nogle rigtige stilbilleder fra filmen!
Bl.a. får vi et rigtigt billede af Nico, med tårer i øjnene (åh søde Nico), og Søren Malling som våbenmesteren! Også Drakans mor Dama Lizea, spillet af Stina Ekblad, får vi vores første billede af.
På set-billederne kan vi bl.a. se en af dragernes hale, og at Nico her har lyst hår!! (Jeg kan høre skrig og gråd fra mange fans (+mig selv), som jo alle ved, at Nico er mørkhåret!). Også Drakan kan man se er lyshåret, måske endda rødhåret? Mon filmskaberne synes det var vigtigere at få et nordisk-look? Se stilbilleder og set-billeder nedenfor.

[raw]

no images were found

[/raw]

Kino har også snakket med instruktøren Kenneth Kainz og forfatteren Lene Kaaberbøl, og kan fortælle, at filmatiseringen ikke forsøger at nedtone de mørke aspekter af Kaaberbøls fortælling, og at de har fundet en smule inspiration i Game of Thrones.

Ekstra Bladet har også været på besøg, du kan se en video, billeder og interview med Roland Møller (Nordvest) her. De snakkede også med Lene Kaaberbøl, som var meget rørt over at være på besøg på settet.

Nogle som glæder sig lige så meget som mig, til at filmen kommer den 15. marts 2015?