Tarantino har fået fat i to populære mandelige skuespillere til sin nye film

Quentin Tarantinos nye projekt er en film om den berømte seriemorder Charles Manson og hans gerninger. Der er dog blevet udtalt, at filmen handler mere om Roman Polanski og hans kone Sharon Tate, hvor Manson var bagmanden bag mordet på den sidstenævnte

Så hvem har Tarantino hyret, og hvordan kommer de ind i billedet? Han har såmænd bare hyret Brad Pitt og Leonardo DiCaprio, som skal spille de to hovedpersoner Cliff Booth og Rick Dalton. Dicaprio spiller en tidligere western-stjerne, som ingen kan huske længere. Ham og hans ven Cliff (Brad Pitt) kæmper for at kunne klare det i Hollywood. Charles Manson er flettet ind i historien, da Sharon Tate viser sig at være Rick’s nabo.

DiCaprio og Pitt bliver nok ikke de eneste kendte navne, som kommer til at medvirke i denne film. Både Tom Cruise og Margot Robbie er rygtet til at tilslutte sig projektet, men intet er offentliggjort endnu. Det er ikke første gang, at fyrene er medvirkende i en film af Tarantino. DiCaprio var med i ‘Django Unchained’ og Pitt i ‘Inglourious Basterds’.

Filmen har fået det passende navn ‘Once Upon a Time in Hollywood’ og får dansk premiere d. 8 august 2019.