‘Tomb Raider 2’ bliver nok en realitet

Sidste års ’Tomb Raider’ med svenske Alica Vikander, var ikke det hit man havde håbet på. Nej, faktisk så fejlede filmenTomb Raider i USA, og indtjente 58 millioner dollars, hvoraf filmen havde et budget på de 90 millioner. Men udenfor Hollywoods og Amerikas grænser, der tjente filmen alligevel så meget, at den samlede indtjening lød på 274 millioner. Dette resultat er hvert fald nok til, at folkene hos GK Film, der stod bag produktionen, stærkt overvejer at lave en efterfølger.

The Hollywood Reporter bekræfter hvert fald, at man har hyret en forfatter til at støbe et manus sammen. Og denne forfatter eller retter sagt forfatterinde er i skikkelse af Amy Jump, som har skrevet manuskript til film som ’Kill List’, ’High-Rise’ og ’Free Fire’. Kender man til disse film, ja så ved man, at Jump er et habil og interessant valg. Ved slutningen af den sidste film, så lagde man op til at karakteren Lara Croft muligvis skal støde hovederne sammen med skurke organisationen Trinity i den næste film. Der er dog ingen detaljer om, at det er den vej som næste film tager.

Denne skribent håber dog, at Alicia Vikander vender tilbage som Lara Croft, da hun klart var en bedre version end Angelina Jolie, selvom hun lignede karakteren fra spillet på en prik. Det kunne måske også være på tide at gå lidt mere ’Indiana Jones’-agtigt til historien, og have flere gåder og mysterier med. Lidt mere humor ville da også hjælpe, men nu er det bare denne skribent der kommer med sin egen personlige ønskeliste.

Hvad ville du gerne se i den næste ’Tomb Raider’ film? Skriv endeligt i vores kommentarfelt forneden.

Alica Vikander i Tomb Raider

Copyright: Warner Bros.,  GK Films / Kilde: The Hollywood Reporter, Collider
More Stories
Stillbilleder til filmen om kvinden bag Frankenstein