Copyright: Wilson Webb - TriStar Pictures

Første trailer til Edgar Wrights ‘Baby Driver’ (Endelig!)

Årets mest ventede film (For mig i hvert fald) har endelig fået sin første trailer!

Edgar Wrights næste film ‘Baby Driver’ handler om Baby (Ansel Elgort) der arbejder som getaway driver. Og han er god til det. Senest er han blevet hyret til af byens crime boss (Kevin Spacey) til at køre et job for ham. Problemet er bare at det er sikkert på at fejle. Og hvis han ikke gør det vil det gå ud over Babys kæreste (Lily James). Nåh ja. Jamie Foxx er forresten også med.

Det lyder egentlig ikke særlig specielt. Der er bare lige det twist at Baby lider af tinnitus, og lytter derfor altid til musik. Og det er det hele filmen er bygget op om. 35 numre skulle eftersigende blive brugt som “soundtracket til Babys liv”. Både kendte og mere undergrunds/eksperimentel musik. Alle kampe og plottet generelt er koreograferet og klippet til at passet til musikkens rytme. Noget som jeg kun kan forestille mig Edgar Wright lave.

Edgar Wright var senest aktuel som instruktør på ‘The World’s End’ der var tredje kapitel i ‘The Three Flavoured Cornetto Trilogy’ (Shaun of the Dead, Hot Fuzz). Det var ellers planen at Edgar Wright skulle have instrueret Marvels ‘Ant-Man’. Lige indtil han forlod projektet pga. “kreative forskelligheder” (Jeg tilgiver jer aldrig Marvel!).

Jeg ved ikke om ‘Baby Driver’ er ikke sat til dansk biografpremiere, men med lidt held kommer den d. 17. august. Fingers crossed.

baby driver
Poster af Edgar Wrights bror, Oscar Wright – flickeringmyth.com