monsters

‘Universal Monsters’ ser endelig udvidelse

The Creature From The Black Lagoon er gået ind i manuskriptfasen, og det er forfatteren Will Beall der har fået opgaven på sig.

Nu spørger du måske: Hvad er Universal Monsters? Jamen det er da selskabet Universal’s tag på hvad man gør når man vil lave et superhelte univers, men ikke har rettighederne til nogen superhelte. Til gengæld ligger de inde med rettighederne til alle de kendte monstre, som vi har set gennem tiden. Frankenstein, Dracula, Mumien, Van Helsing, Invisible Man, Wolf Man, og dagens nyhed; The Creature From the Black Lagoon (Kunne i også genkende alle de navne fra ‘Hotel Transylvania’?).

Det er ikke meget der er at vide om dette univers endnu, da første film ikke engang er udgivet endnu (The Mummy), men de har længere planer for dem. Bedst af alt er dog at ingen af filmene har en premiere dato. Betydende at de tager deres tid med at udvikle filmene, så de måske endda bliver gode (Tag ved lære DC).

universal monsters
Det er helt vildt med detaljer ang. universet – Wikipedia.com

Om det ender ud i en stor Avenger’s lignende film er pt. ikke til at vide, men hvis det sker håber jeg dog at de i stedet laver en kæmpe kampfilm (Jeg vil da i hvert fald gerne se alle de monstre kæmpe mod hinanden, mens menneskerne bare står og med åbne munde).

Men i hvert fald er skrivningen til The Creature From The Black Lagoon nu i gang, og det bliver skrevet af Will Beall, der senest har skrevet ‘Aquaman’, så han er da inde i vand-temaet. Ellers er hans CV ikke blandt de længste, men nu kan vi jo se hvordan Aquaman bliver.

Første indslag til Universal Monter serien ‘The Mummy’ får premiere d. 8. juni.