Viaplay

Serieanmeldelse: Wisting sæson 3

Hvad handler den om?

Et makabert mord, et børnehjem, et narkokartel, børnesoldater, affære og hjemvendelsen af den fortabte datter er alle temaer, der bliver inddraget i denne sæson af ‘Wisting’ sæson 3.

Wisting er stadig efterforskningslederen, der skal efterforske det makabre mord, og denne gang vender Maggie Griffin (Carrie-Ann Moss fra første sæson) tilbage for at hjælpe med opklaringen. Dog ikke helt uden hendes helt egen dagsorden.

Wistings datter ’Line’ flytter tilbage til Larvik og hun får også en central rolle både i serien og i efterforskningen. Wistings søn gør også en kort entré med oplysninger, der relaterer sig både til efterforskningen og til Wistings afdøde kone, Ingrid.

Som efterforskningen skrider frem bliver flere personer, dagsordner og temaer udfoldet, og det viser sig at motivet bag mordet er mere komplekst end som så. I denne sæson følger vi også bipersonerne Haglund og Nils Hammer, der viser sig også at have problemer på hjemmefronten.

Kan jeg anbefale den?

Jeg havde rigtig høje forventninger til ‘Wisting’ sæson 3 da jeg slugte både sæson 1 og 2 i ét væk. Men desværre skuffer den lidt. Det er som om, at der bliver introduceret så mange mennesker, temaer, motiver, følelser og twists, at man hele tiden har fornemmelsen af kun at bevæge sig på overfladen – og aldrig rigtig kommer i dybden med noget. Det er som om, at serien vil for meget, men ikke rigtigt formår at levere.

Jeg vil dog sige, at jeg stadig var underholdt. Jeg holdte ved igennem alle fire afsnit, og gættede med på hvem der var morderen, og hvem der havde motiv. Men da jeg skulle skrive denne anmeldelse havde jeg faktisk lidt svært ved at genkalde mig, hvad serien handler om – så den har ikke gjort det store indtryk.

Jeg synes, at du skal se den her serie, hvis du vil have en let og interessant krimi.

'Wisting' sæson 3, kan streames nu på Vialpay
Kort fortalt
Din bedømmelse0 stemmer
2