Avengers. Marvel
Copyright: Marvel Studios

Supervillain afsløret til næste Avengers film.

Joss Whedon og Marvel har annonceret titlen og skurken på den næste Avengers film.

Comic-Con er fuld i gang i San Diego, hvor bl.a. franchises afslører nye teasers og nyheder til kommende film. På dette års Comic-Con, har Marvel og instruktøren Joss Whedon afsløret supervillainen til den næste Avengers film, som Joss Whedon netop nu er ved at skrive manuskript til. Det er intet mindre end Ultron, der for første gang så dagens lys i tegneserien Avengers #54 (1968); hvor Ultron blot var med som en gæsterolle, der endnu ikke var navngivet. Det var først i næste nummer af tegneserien Avengers #55 (1968), at Ultron var hovedskurken, og fik navnet Ultron. I forhold til comic books, så er Ultron en robot, der blev bygget af Henry Pym. Ultron udviklede sin egen intelligens, og blev til sidst sin egen herre, der havde sat sig for mål at udslette menneskeheden og Avengers.

Titlen på filmen er ‘Avengers Age of Ultron’, og mange spørger allerede nu, om filmen bliver baseret på comic-book serien med samme navn, der blev publiceret i foråret 2013, der indebærer 10 historier. Det afviser Joss Whedon dog.

Joss Whedon siger, at Ultron altid har været en drømme supervillain til Avengers, og han talte allerede med Marvel om Ultron til en mulig Avengers 2; langt før at han overhovedet havde sagt ja til at instruerer Avengers (2012).