Copyright: IMAX

Christopher Nolan udvider castet til ‘Oppenheimer’, igen!

Vi er netop indtrådt i 2022, og det betyder at Christopher Nolan snart sætter gang i optagelserne på hans kommende Anden Verdenskrigsfilm, ‘Oppenheimer’. Filmen er løst baseret på biografien ‘American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer’og følger fysikeren J. Robert Oppenheimer og hans rolle i udviklingen af atombomben under Anden Verdenskrig.

Det er mediet DEADLINE der kan afsløre at en række nye skuespillere er tilføjet til filmens voksende rolleliste. Siden november har vi vist at filmens hovedrolle indtages af Cillian Murphy, alt imens stjerner som Emily Blunt, Robert Downey Jr. og Matt Damon også er at finde på rollelisten. Og nu kan vi så tilføje Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie og Josh Hartnett, i indtil videre ukendte roller.

Bag kameraet står fotografen, Hoyte Van Hoytema, der tidligere har arbejdet sammen med Nolan på ‘Tenet’ (2021) og ‘Dunkirk’ (2017). Lydsiden bliver skabt af Ludwig Göransson, som har prøvet det før på bla. ‘Black Panther’ (2018) og TV-serien ‘The Mandalorian’ (2019-2022). 

‘Oppenheimer’ forventes at få premiere i sommeren, 2023.